Over ons

Welkom bij JONKCARS

JONKCARS is een universeel autobedrijf. Dit betekent dat wij niet merk gebonden zijn. Sterker nog: Elke auto is welkom bij JONKCARS.

Wij zijn een veelzijdige no-nonsense garage, die duidelijke afspraken maakt en met passie en kennis aan uw auto werkt. Door onze servicegerichtheid en duidelijke afspraken, weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staat bij ons voorop.
Daarom houden wij van een transparante bedrijfsvoering; zo weet u altijd waar u aan toe bent!

In het najaar van 2020 zijn wij (Niels en Tessa) gestart met JONKCARS. Met een liefde voor auto’s die hij al op jonge leeftijd ontwikkelde, heeft Niels van zijn passie zijn beroep kunnen maken en na 15 jaar voor een merkdealer te hebben gewerkt, staan wij nu als merk onafhankelijke garage voor u klaar. Hierbij namen wij als uitgangspunt: “Hoe zouden wij het zelf willen, als wij onze auto naar de garage zouden brengen?”

Nieuwsgierig geworden naar onze garage? Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar; dichtbij Oudorp, Langedijk en Heerhugowaard. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!