Klassiekers

Wij houden ook van klassiekers

Naast een all-round garagebedrijf voor alle merken, zijn wij ook een gespecialiseerde garage voor oldtimers, klassieke- en Amerikaanse auto’s. 

Heeft u een oude auto? Gefeliciteerd! Een Amerikaanse of Europese oldtimer, youngtimer of klassieker is en blijft geweldig om te hebben en mee te rijden! 

Het onderhouden en repareren van oudere auto’s vergt vaak wel ouderwetse technieken en gereedschap. Denk hierbij aan het juist afstellen van een carburateur of de ontsteking. Dit zijn technieken die bij een moderne garage vaak niet meer vanzelfsprekend zijn, omdat het simpelweg nauwelijks meer voorkomt.

Uiteraard weten wij niet alles over elke oldtimer of klassieker. Het vergt soms het nodige uitzoekwerk, maar daar ligt voor ons de uitdaging! Met passie en geduld zoeken we naar de juiste onderdelen of oplossingen. 

Ook voor het aanpassen of veranderen van systemen en elektronica bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld het geheel of gedeeltelijk ombouwen van 6 naar 12 volt of het monteren van een modernere dynamo of startmotor.

Ook voor optische of praktische aanpassingen zoals verhogen of verlagen, verbeteren van motor prestaties, ombouwen van het aircosysteem, laswerk of het fabriceren en monteren van bullbars, sidebars en rollbars kunt u bij ons terecht!

Heeft u een vraag over, of een probleem met uw oldtimer? Of wilt u uw klassieke auto graag een keer laten controleren of gewoon laten zien?

Dan bent u van harte welkom!