Garage alkmaar

Garage alkmaar

Op zoek naar een betrouwbare garage in Alkmaar? Wij bieden onderhoud, reparatie, revisie en nieuwe onderdelen voor uw auto. Dat is wat iedere auto-eigenaar volgens ons nodig heeft, een partner die ervoor zorgt dat uw auto altijd in orde is. Echt altijd. Een autogarage die met u meedenkt en u op de hoogte stelt wanneer onderhoud nodig is. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw auto. 

Zorgeloos kunnen rijden. Wij maken dat mogelijk.

Allround Garage alkmaar

Iedere auto-eigenaar weet dat het belangrijk is om zijn of haar auto tijdig te onderhouden. Goed en regelmatig onderhoud bevordert de verkeersveiligheid en zorgt ervoor dat uw auto in topconditie blijft. Daarnaast kan vroegtijdige slijtage van onderdelen zo op tijd opgemerkt worden waardoor dure reparaties in de toekomst niet onverwacht om de hoek komen kijken. Voor het onderhouden van uw auto, jong of oud, wilt u kunnen vertrouwen op de kennis van professionals. Professionals die alles op kunnen lossen en daar de middelen voor hebben. Elke auto is welkom bij JONKCARS garage in Alkmaar.

Dit houdt in dat wij iedere auto kunnen onderhouden. Van exclusieve Porsches tot klassieke Amerikaanse wagens, wij repareren en onderhouden het. En zorgen ervoor dat u veilig de weg op kunt. Met verschillende diensten en specialisaties helpen we u verder.

klassieke auto garage alkmaar

Over specialisaties gesproken. Klassiekers. Auto’s met ervaring die uit de schuur worden gehaald wanneer de zon begint te schijnen in de lente. Werken aan oldtimers en youngtimers vergt het nodige uitzoekwerk en improvisatie, maar daar ligt juist de uitdaging. We zoeken met passie en geduld naar de juiste onderdelen, aanpassingen of reparatie methoden. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. De manier van bouwen was anders in de jaren ’50, ’60, ‘70, ’80 en ’90. De manier van onderhouden dus ook.

Door de jaren heen hebben we onszelf gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van klassieke auto’s. Het onderhouden van zulke auto’s is een vak apart. De motoren, draaiende onderdelen en ophanging, ze zijn allemaal net wat anders dan die van nieuwe auto’s. Er werden andere materialen gebruikt, de installaties waren complexer en onderdelen zijn lastiger verkrijgbaar.

Door onze specialisatie weten we iedere klassieker met de juiste zorg te behandelen en onderhouden. We onderzoeken uw klassieke auto, zorgen ervoor dat alle problemen verholpen worden en hebben verschillende partners welke kunnen voorzien in onderdelen. De schoonheid van uw klassieker behouden en ervoor zorgen dat de ervaring die ze heeft uitgebreid kan worden. Dat zorgt hier voor een lach op het gezicht.

Hoogst haalbare kwaliteit

Naast aftermarket onderdelen kunnen wij altijd voorzien in originele onderdelen uit de fabriek. De keuze laten we aan de klant. Wanneer u uw auto naar onze garage in Alkmaar brengt en wij constateren defecten, zal er altijd contact op worden genomen. Tijdens dat belletje stellen wij een bepaalde reparatie voor, overleggen we met u en gaan we na akkoord pas over tot actie. Komen we tijdens de reparatie nog onverwachte zaken tegen? Dan krijgt u dat direct te horen.

Zo gaan wij te werk

Stap 1

Uw auto is toe aan de jaarlijkse onderhoudsbeurt en/of APK. Is uw auto bekend in ons systeem? Dan krijgt u van ons een herinnering voor het maken van een werkplaatsafspraak.Na het maken van de afspraak, krijgt u van ons een afspraakbevestiging inclusief offerte.

Wilt u liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan natuurlijk ook! 

Stap 2

Mochten wij tijdens de werkzaamheden zaken tegenkomen die extra kosten met zich meebrengen, melden wij dat altijd tijdig aan u. Zo kunnen we samen bespreken wat de opties zijn.
Om te zorgen dat u tijdens de afspraak mobiel blijft, kunt u gebruik maken van de gratis leenfiets of haal & breng service. Vraag tijdens het maken van de afspraak naar de mogelijkheden. 

Stap 3

Nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, nemen wij uitgebreid de factuur met u door.Daarnaast slaan wij uw gegevens op in ons systeem en over een jaar ontvangt u van ons weer een herinnering om de auto in te plannen. Zo bent u altijd verzekerd van een goed onderhouden auto met geldige APK!

Allround Garage alkmaar

Een manier van werken die zich kenmerkt door transparantie. Zoals eerder aangegeven nemen we altijd contact op wanneer er extra werkzaamheden worden ontdekt. We gaan met u in gesprek, komen samen tot de beste oplossing en brengen dit vervolgens ten uitvoer.

Auto’s onderhouden en repareren worden wij natuurlijk heel vrolijk van. Wat dit nog leuker voor ons maakt is om te zien hoe blij we onze klanten hiermee maken. Waar wij echt vrolijk van worden zijn tevreden klanten. Klinkt cliché, maar er is niets aan gelogen. Wanneer iemand bij ons langskomt met een auto die gebreken vertoont en die persoon kan aan het einde van de dag zijn of haar geliefde auto weer ophalen, dan doet ons dat goed. We voorzien in mobiliteit.

Een auto is vandaag de dag, voor de meeste mensen, een belangrijk vervoermiddel. Gaat de auto kapot, dan hebben we een probleem. Uw kinderen naar het sporten brengen, naar het werk gaan, familie bezoeken, noem het maar op en u stapt in uw auto. Hij brengt u naar de plek van bestemming. Een apparaat waar u in veel gevallen afhankelijk van bent, die laat u onderhouden door de beste garage in Alkmaar en omstreken.

Kennis en kunde op het hoogste niveau voor iedere auto

In onze autogarage wordt er veel van ons verwacht. Presteren onder druk wordt het wel eens genoemd. De kennis en kunde die de afgelopen jaren mede door cursussen is opgedaan, die zetten we voor iedere auto in. Bij ons staat iedereen gelijk, gaan we voor het beste resultaat en zorgen we ervoor dat iedere klant met een lach van oor tot oor de parkeerplaats verlaat. In een goed rijdende, schone en veilige auto.

Diensten garage jonkcars alkmaar

Bent u op zoek naar een garage in Alkmaar waar u voor vrijwel alle problemen met betrekking tot uw auto heen kunt? Dan is JONKCARS autogarage een uitstekende keuze. JONKCARS is een universele garage in Alkmaar met uitgebreid dienstenpakket waardoor ieder probleem verholpen kan worden. Daarnaast voorzien we auto’s van nieuwe apk en worden er op grote schaal banden vervangen of verwisseld. Ook zijn we in te zetten voor het installeren van verschillende onderdelen en systemen. 

Het is niet altijd even makkelijk om een autogarage te vinden die met u meedenkt. Waarbij de werknemers u een stap voor zijn. Te vaak worden mensen niet goed geholpen, kunnen niet alle problemen opgelost worden en moet de hulp van een andere garage in Alkmaar ingeschakeld worden. Bij ons is dat niet het geval.

Apk in alkmaar

Een van de diensten die we uitvoeren is het apk keuren van auto’s. Afhankelijk van de leeftijd en staat van uw auto en het soort brandstof waarop deze rijdt, dient deze ieder jaar of periodiek gekeurd te worden.

Is alles in orde? Dan wordt de auto voorzien van nieuwe geldige apk en kan deze er weer een jaar of langer tegenaan. Is er iets mis? Dan nemen wij contact met u op. We bespreken de reparatiepunten en stellen een oplossing voor. Wanneer u daarmee akkoord gaat, zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt.

onderhoudsbeurt van je auto

Een auto pas laten onderhouden wanneer u iets vreemds hoort of opmerkt, dat is niet altijd even slim. Bij JonkCars raden we klanten aan de auto, zeker wanneer deze wat ouder is, ieder jaar te voorzien van een onderhoudsbeurt. Daarbij kunnen we de kleine en grote onderhoudsbeurt afwisselen. Door die frequentie aan te houden, weet u zeker dat er niets kan gebeuren. De olie van de auto wordt op tijd vervangen en de kabels en slangen worden gecontroleerd en vervangen. Onderstaand wat meer uitleg over de kleine en grote beurt.

Komen we onderdelen tegen die nog niet kapot zijn, maar in de nabije toekomst wel kunnen sneuvelen? Dan stellen we een reparatie voor. We laten het altijd aan u over, maar voorzien u wel van advies

 

Airco service

Dat uw airco voor u klaarstaat wanneer we met een hittegolf te maken krijgen, dat weten de meeste Nederlanders wel. Maar wist u dat de airco ook voor de verwarming zorgt in de winter? En dat uw ramen niet beslaan door de airco? Zo belangrijk is dat systeem. En de koelvloeistof waardoor de airco zijn werk kan doen, er moet regelmatig gecontroleerd worden of deze er nog is. 

Uw aircosysteem voorzien van een servicebeurt resulteert niet alleen in een frissere auto, het zorgt er ook voor dat uw brandstofkosten zo laag mogelijk blijven. Met een defecte of slecht functionerende airco verbruikt uw auto aanzienlijk meer brandstof.

Bij onze garage in Alkmaar controleren we de slangen, vullen koelvloeistof bij en filters worden ook direct meegenomen. U rijdt weg in een auto die als nieuw ruikt.

Trekhaak montage

Op de zaterdag lekker in de tuin werken en vervolgens met de aanhanger naar de milieustraat rijden. Op vakantie met de caravan. De fiets achterop de auto kunnen zetten. Deze bezigheden hebben één ding gemeen: een trekhaak is een vereiste. Met een trekhaak kunt u uw auto voor zo veel meer dingen gebruiken dan enkel het rijden zelf. U wilt er zeker van zijn dat de trekhaak op de juiste wijze gemonteerd wordt, daarom kiest u voor uw vertrouwde garage in Alkmaar. 

Bij JONKCARS zijn we gespecialiseerd in het monteren van trekhaken. En voor de mensen die de trekhaak geen gezicht vinden, hebben we een oplossing. In veel gevallen kunnen we een afneembare trekhaak monteren. Even veilig, maar wel weg te halen wanneer u ‘m niet nodig heeft. Handig!

Vakantie check voor je auto

Wat doen jullie nog meer in jullie garage in Alkmaar buiten reparaties om? Nou, we voeren ook de vakantiecheck uit. In de bovenstaande alinea hadden we het al over het trekken van de caravan, maar er moet natuurlijk meer gecontroleerd worden. Wanneer u duizenden kilometers aflegt, kan er een hoop gebeuren. We willen voorkomen dat u tijdens of onderweg naar uw vakantiebestemming in Frankrijk of het zuiden van Duitsland stil komt te staan met een lekke band. Dat vermindert het aantal vakantiedagen en zorgt bovendien voor onnodige stress.

Met de vakantie check controleren we uw auto en zorgen we ervoor dat u veilig naar het buitenland kunt vertrekken.

banden vervangen en wisselen

De banden zijn vanzelfsprekend ontzettend belangrijk voor iedere auto en uw eigen veiligheid. Door het profiel blijft de auto op de weg, ook tijdens hevige regenbuien. Om te voorkomen dat u in een onveilige situatie terechtkomt, kunt u uw banden altijd door ons laten checken. Zij controleren uw banden en profieldiepte. Wanneer deze vervangen moeten worden, kunnen we dat direct voor u regelen. 

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in te zetten voor de jaarlijkse bandenwissel.

Je auto laten onderhouden?

Regelmatig krijgen we de vraag ‘wanneer moet ik mijn auto laten onderhouden’. Bij onze garage in Alkmaar gaan we voor veiligheid. Dat staat altijd bovenaan de prioriteitenlijst. Als er iets binnen afzienbare tijd kapot dreigt te gaan, vervangen we dat het liefst direct. Dit om problemen in de toekomst te voorkomen.

Over het algemeen raden wij aan om uw auto jaarlijks te onderhouden. Elke twee jaar is het belangrijk om een grote onderhoudsbeurt te doen. Wanneer u uw auto jaar in jaar uit bij onze autogarage laat onderhouden, weten we van de onderhoudshistorie af en kan daarop worden ingespeeld. U voorkomt daardoor onnodige reparaties en kosten.

Twijfel niet! Laat uw auto zeker een keer per jaar voorzien van een goede onderhoudsbeurt. De levensduur van de auto wordt verlengd en we verbeteren het comfort. Dat is wat u zoekt wanneer u op zoek bent naar een garage in Alkmaar! Plan via de onderstaande knop eenvoudig een werkplaatsafspraak in.